Ce probleme apar la sistemele termopan?

De cele mai multe ori, datorita vechimii, interperiilor la care sunt supuse sau altor factori, tamplariile termopan sufera modificari ce duc la functionarea defectuasa sau la pierderea parametrilor constructivi initiali.

Fie ca avem probleme cu partea de feronerie(piese rupte sau ruginite), fereastra nu se mai inchide, freaca, scartaie, manerul se blocheaza sau nu mai permite bascularea, fie garniturile nu etanseaza corespunzator la apa, praf, vant sau zgomot, s-au curbat elementele, etc. avem nevoie de expertiza unui specialist in reparatii termopane.

Actioneaza din timp si poti evita deterioarea severa a tamplariei si implicit a costurilor mai mari pentru reparatia termopanelor.Pentru a nu ajunge la defectiuni majore solicita revizia tamplariei !

Efectuam reparatii termopane si feronerie, inlocuim manere si/sau garnituri etansare, reglaj inchidere fererestre/usi, inlocuire geamuri termopane sparte/crapate/aburite. Ai nevoie de ajutor? Suna-ne oricand la +40.729.191.319

Ce probleme apar la Rulourile Exterioare?

Rulourile exterioare pot intampina diverse probleme in functie de calitatea materialelor, utilizarea sau intretinerea necorespunzatoare.

Cele mai comune probleme:

Blocarea – pot sa se blocheze din cauza murdariei, a degradarii sau a componentelor defecte( lamele, sfoara, snur, pamplica, tabachera, garnituri, sita, etc).Aceasta poate fi cauzate de rularea necorespunzatoare a materialului, ori uzura.

Sistemul de ridicare/ coborare defectuos – mecanismele de ridicare/coborare pot fi afectate de componente rupte sau uzate, ceea ce poate duce la dificultati in manevrare.

Deformari sau deteriorari – expunerea la intemperii, vant puternic, caldura excesiva sau umiditate duce in timp la deformari sau deteriorari ale materialului ruloului.

Probleme cu motorul electric – daca sunt echipate cu un motor electric pentru control, pot aparea probleme legate de functionarea motorului, a conexiunilor electrice sau a telecomenzii.

Uzura generala – cu trecerea timpului, uzura generala poate cauza probleme minore cum ar fi fisuri in material, decolorare sau slabirea sistemului de fixare.

Efectuam reparatii rulouri exterioare, inlocuire/reparatie pamplica,snur sau sfoara, reparatii motor electric si lamele, inlocuire/reparare tabachera, caseta, reglaje, etc.Probleme cu rulourile tale exterioare? Suntem aici pentru tine cu un simplu apel telefonic la +40.729.191.319

Ce probleme apar la Usile de Garaj?

Din cauza uzurii, defectiunilor tehnice, lipsa de intretinere adecvata, usile de garaj se pot confrunta cu diferite probleme de functionalitate corecta.

Probleme cu sistemul de deschidere/inchidere – care pot fi cauzata de cabluri slabite/rupte/deterioriare, motorul defect, dispozitivul automat stricat.
Zgomote sau scartaituri – din cauza lipsei de lubrifiere a partilor mobile sau a pieselor care sunt uzate si trebuiesc inlocuite.
Usa nu se inchide sau nu se deschide – cauzate de probleme mecanice (suruburi, sine, balamale sau placi slabite, arc defect, strambarea lamelelor, acumulare de murdarie, etc)
Probleme cu telecomanda sau sistemul de control.

Efectuam reparatii usi de garaj tip rulou sau sectionale, inlocuire role, garnituri, panouri, balamale sau arcuri, schimbare sau adaugare de lamele rupte/defecte, reparea sau inlocuire dupa caz al sistemului automat/manual, echilibrare si verificarea sistemelor electrice si de siguranta, etc.

Pentru orice problema legata de fereastra ta termopan, usa de garaj sau rulouri exterioare suna ACUM la +40.729.191.319

Cum procedam?

1. Stabilirea vizitei pentru diagnosticarea problemei

Este necesar ca un specialist in reparatii termopane, rulouri exterioare sau usi de garaj sa identifice problemele si modul in care se manifesta la fata locului.

Acesta va putea stabili cu exactitate motivele problemelor aparute si modul lor de remediere.

2. Configurare necesar

Reprezentantul nostru va va explica natura problemelor si modul de reparare a acestora.

Se va constitui un necesar de materiale pentru reparatie si se va discuta cu beneficiarul.

Exista situatii in care fie nu este fiabil repararea acestor probleme si atunci se va propune inlocuirea elementelor defecte.

3. Planificarea datei de interventie

Se va stabili momentul si intervalul orar la care se poate vizita locatia in vederea reparatiilor necesare.Telefon:
+40.729.191.319

Str. Cernauti nr. 9, Bl. 27B, Sc. A,
Parter, Sector 2, Bucuresti

+ 17 ani EXPERIENTA si EXPERTIZA!!!