Jaluzelele verticale sunt cele mai intalnite in orice casa, birou sau spatiu comercial.

Reprezinta naturaletea si usurinta de a regla cantitatea de lumina si vizibilitatea in orice incapere datorita sistemului rotativ ce permite ajustarea unghiului in care vor sta jaluzelele.

Realizate cu ajutorul unui ststem de sina in partea superioara, jaluzelele pot fi din material textil sau plastic, de diverse culori si modele.

Sunt prevazute cu doua functii:

  • glisare laterala (strangere si desfasurare) a peretelui de jaluzea
  • rotire a paletelor de jaluzea

Intretinerea lor este relativ usoara intrucat permit spalarea asigurand totusi o atentie deosebita materialului pentru a nu fi deteriorat.

In partea de jos palele jaluzelelor verticale sunt unite cu un sistem tip lant ce permite ghidarea simultana a acestora. Tot in partea de jos sunt prevazute cu greutati de fixare ce permit jaluzelelor sa stea drepte si sa prezinte un aspect uniform si placut.

Un mare avantaj il reprezinta posibilitatea de a regla atat cantitatea de lumina ce patrunde in camera cat si cantitatea de caldura prin blocarea totala a deschiderii.

Sistemul de montare permite atasarea de tavan (cel mai uzual) sau de perete.

Manevrarea se face prin actionarea celor doua sisteme laterale: un sistem scripete pentru retragerea jaluzelei in lateral si un sistem de tija rotativa pentru schimbarea orientarii jaluzelelor verticale.Telefon:
+40.729.191.319

Str. Cernauti nr. 9, Bl. 27B, Sc. A,
Parter, Sector 2, Bucuresti