Jaluzelele orizontale mai sunt denumite si venetiene si imbina eleganta si functionalitatea prin faptul ca vor aduce un design deosebit casei tale si se intretin usor.

Realizate din lemn, pvc sau aluminiu, acestea sunt pretabile atat locuintei cat si biroului dvs.

Se intretin usor: se pot sterge cu o carpa moale pentru indepartarea prafului. Se pot spala sub jet de apa.

Se poate opta pentru sisteme de jaluzele orizontale cu lamela ingusta, ce sunt pretabile pentru montaj pe tamplarie si chiar in interiorul tamplariei sau cu lamela lata, pretabile la montajul in partea superioara a tocului, jaluzelele acoperind astfel in totalitate fereastra.

Rafinamentul obtinut prin utilizarea acestui tip de jaluzele este deosebit. Puteti combina toate elementele de care dispuneti in casa cu acest produs. Datorita finisajului deosebit de care beneficiaza, este alegerea ideala pentru un camin frumos si armonios.

Diferentele intre acestea si alte produse similare (jaluzele verticale, rolete, etc) constau in primul rand in natura si modul de constructie si in sistemul utilizat. Dar putem lua in considerare in functie de gusturi, oricare dintre aceste produse.

Puteti opta pentru o varietate larga de culori si texturi.

Utilizam numai produse de calitate, obtinute dupa alegeri succesive in anii de experienta. Acordam o atentie deosebita aspectelor si detaliilor marunte ce pot influenta utilizarea si rezistenta in timp a acestor produse si suntem pregatiti sa oferim raspunsuri pentru orice intrebare pertinenta.

Avantajele utilizarii jaluzelelor orizontale

  • au un aspect deosebit
  • usor de intretinut si curatat
  • sunt rezistente in timp
  • se pot fixa pe tamplarie
  • paleta larga de culori
jaluzele

Telefon:
+40.729.191.319

Str. Cernauti nr. 9, Bl. 27B, Sc. A,
Parter, Sector 2, Bucuresti